UDDANNELSESKARAVANEN

UddannelsesKaravanen besøger hvert efterår mere end 42.000 unge på ca. 115 gymnasiale uddannelser. Deltagerne på UddannelsesKaravanen er blandt andet videregående uddannelser, virksomheder, brancher, organisationer, højskoler og sprogskoler. Som deltager på UddannelsesKaravanen har I som virksomhed mulighed for at møde de unge ansigt til ansigt og skabe de relationer, der er nødvendige for at kunne tiltrække de rigtige unge til netop jeres uddannelse eller virksomhed.

Besøg UddannelsesKaravanen på www.uddannelseskaravanen.dk

TRM® - TALENT RELATION MANAGEMENT

TRM® giver jer mulighed for at registrere, strukturere og kategorisere de elever, I møder på UddannelsesKaravanen. Derudover får I mulighed for at komme i kontakt med de over 22.500 registrerede profiler i UddannelsesKaravanens database. Desuden faciliterer TRM® direkte kontakt mellem jeres virksomhed og målgruppen; eksempelvis kan TRM® anvendes til udsendelse af invitationer, nyhedsbreve, jobopslag mm.

PORTALER OG AVISER

Uddannelseskaravanen.dk
ukdkUddannelseskaravanen.dk er tilknyttet den landsdækkende karavane, der besøger Danmarks gymnasielle uddannelser hvert efterår.
elevportalen.dk
elevportalen, tiltræk elever til din virksomhed elevportalen.dk er leverandører af fremtidens elever og er specialiserede inden for tiltrækning af Generation Y. elevportalen.dk har siden 2003 formidlet mere end 40.000 elevstillinger og er i dag Danmarks største formidler af elevstillinger i Danmark.
uddannelses-portalen.dk
Uddannelsesportalen, førende uddannelsessiteuddannelses-portalen.dk henvender sig til unge på ungdoms-uddannelserne, der ønsker information og inspiration om mulighederne for at læse videre.
NEXTSTOP
NS NEXTSTOP er vores uddannelsesavis målrettet HHX, HG, HTX og STX. NEXTSTOP udkommer 3 gange årligt og en unik distribution via Dansk Skoledistribution og UddannelsesKaravanen sikrer, at dit budskab bliver set af op til 25.000 unge, samt studievejledere og LOP-konsulenter. NEXTSTOP udkommer også som e-magasin.